• Jam Buka Toko: 10.00 s/d 18.00
  • Status Order
  • SMS/WA: 081388880446
  • cso@tasmodes.com
Terpopuler:

Bekas Pengacara TV Cetus Kontroversi! Mengamuk Di Sekolah Anak

02 November 2018 - Kategori Blog

Isu mengamuk bukanlah kali pertama dikaitkan dengan bekas pengacara televisyen terkenal ini. Siapa sangka di sebalik wajahnya yang manis jelita, terserlah sikapnya yang dilhat seperti seorang yang panas baran.

Mengamuk Lagi!

Terbaru, selebriti wanita ini sekali lagi dikatakan mengamuk dan kali ini di kawasan sekolah anak-anaknya. Menurut sumber kepada Hangat.com, selebriti itu mengamuk kerana dihalang oleh pihak sekolah daripada berjumpa anak-anaknya yang ketika itu masih lagi dalam waktu persekolahan.

Hangat.com difahamkan hak jagaan anak-anaknya telah diberikan kepada bekas suaminya dan turut mempunyai pengawal peribadi bagi mengawasi keselamatan anak-anaknya terutama dari personaliti TV itu. Terdahulu, selebriti ini juga pernah mengamuk di sekolah itu sehingga bekas suaminya terpaksa mengupah pengawal peribadi bagi mengelakkan perkara yang sama terjadi.

Cetus Kekecohan Di Sekolah

Tambah sumber lagi, keadaan menjadi semakin kecoh ekoran tindakan dan perilakunya yang bertegas untuk masuk ke kawasan sekolah. Tidak cukup dengan itu, suatu ketika dahulu dia pernah melemparkan botol ke arah pengawal peribadi anak-anaknya kerana tidak berpuas hati dengan larangan tersebut. Jelas sumber, pihak sekolah mempunyai surat perintah larangan personaliti TV itu memasuki kawasan sekolah kerana khuatir isu seperti ‘larikan anak’ anak akan terjadi.

Sumber : hangat.com

Comments are closed.